• Koreaanse beautyproducten
  Indemne: een huid als een godin in Frankrijk
   
  Het Franse merk Indemne is speciaal ontwikkeld voor de meest gevoelige huidjes. Letterlijk vertaald betekent ‘indemne’ ongedeerd, ongeschonden, ongekwetst..  kortom heelhuids! De oprichtster Christine kampte zelf met zware huidproblemen en zocht een oplossing in plantaardige oliën. Nu heeft ze een hele lijn ‘produits de beauté bio & cosmetiques naturelles’: heerlijke huidverzorgingsproducten,  die net zo voelen als ze klinken in het Frans.  Zacht, puur, natuurlijk en luxe. Natuurlijk zonder alcohol, parabenen of andere chemische toevoegingen die je huid extra kunnen irriteren.

   
  etude house nederland
  Maman Nature
   
  Indemne gaat uit van de kracht van moeder natuur. Van de fruitschaal nam ze citroen om om zijn anti bacteriële eigenschappen, hazelnoot om z’n helende werking en druivenpitolie als anti-oxydant die de huid beschermt tegen vrije radicalen (die voor huidveroudering zorgen). In de tuin plukte ze kamille met zijn kalmerende en ontstekingsremmende werking en palmarose (geranium) als plantaardig middel tegen schimmel. Nog een snufje kaneel uit het kruidenrekje voor z’n anti-septische eigenschappen et voilá!
   
  Essentiële of etherische oliën: vet?
   
  Etherische oliën zijn plantaardige oliën. In tegenstelling tot wat de naam beweert bevatten ze helemaal geen olie en zijn ze dus niet vet. In het Engels heten ze essential oils, afgeleid van het woord ‘essence’ dat extract betekent. Daarom noemen wij ze ook wel essentiële oliën. Om je huid weer gezond te maken gebruikt Indemne veel van deze kostbare plantenextracten, waarvan een deel zelfs handgeplukt! Bijvoorbeeld cade: een etherische olie gemaakt van de stekelige jeneverbes (fijn besje om te plukken). Staat bekend om z’n ontsmettende eigenschappen en wordt gebruikt bij; huidaandoeningen, huiduitslag, eczeem, reumatische klachten, spierpijn, jeuk en schimmelinfecties.

   
  Indemne geeft terug

  Als dank voor de gulle gaven van moeder natuur geeft Indemne terug zoveel ze kan. Uiteraard worden de producten niet op dieren getest. Maar ook bij het maken van de verpakkingen wordt er rekening gehouden met het milieu: Indemne gebruikt alleen maar recyclebaar materiaal. Ze hebben het prestigieuze FSC keurmerk; Forest Stewardship Council is een milieuorganisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer. 


  La solution voor allerlei huidproblemen
   
  Alle huidproblemen, klein of groot, kunnen een enorme impact op je dagelijkse leven hebben. Soms krijg je uitslag van stress, of raakt je huid geïrriteerd van omgevingsfactoren als droge lucht of uitlaatgassen. Indemne biedt een oplossing van buitenaf. Behandel je huid met liefde en zorg en vind zo de balans weer terug. Probeer bijvoorbeeld de Indemne Gimme Soothing Lotion Cleansing met 11 kalmerende essentiële oliën of breng je huid tot rust met de  Indemne Gimme Soothing Lotion.
  Enneh.... pssssst: de zomer staat alweer voor de deur. Voel je zekerder in je bikini met Gimme Smooth Slimming Lotion, die vermindert cellulitis op iedere plek.


  42 commentaires


  Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
  Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique